早教吧作业答案频道 -->英语-->
Everyyear,thousandsofstudentschoosetostudyoverseas,thatistosay,tostudyinaforeigncountry.Studyingoverseascanbeanexcitingexperienceformanypeople.WhyDoIt?Firstly,youcanlearnasecondlanguageeasily.Secondly
题目详情
Every year,thousands of students choose to study overseas,that is to say,to study in a foreign country.Studying overseas can be an exciting experience for many people.
Why Do It?
Firstly,you can learn a second language easily.Secondly,you can know more about another culture.Thirdly,you will see the world in a new way,and learn more about yourself.What's more,it's easy to get a job in the future,since many companies like those who speak a second language,or have experienced living or working in another country.
Making the Right Choice
Once you decide to study overseas,you have to make some choices.To choose the right country or school,ask yourself:Where do I want to go and why?How much do I want to pay?How long do I want to study overseas?Do I want to live with a host family,with roommates,or alone?
Getting Ready to Go
Get your passport and visa (签证)early!Before you go,learn some of the language,an'd read about some common customs in your host country.Learn about the money.Bring some of it,and a credit card(信用卡)with you.
Once You Are There
After the first few weeks overseas,many,students will feel a little homesick.They may miss their family,friends,and familiar(熟悉的)ways of doing things.Remember that it takes time to get used to a new place,school,and culture.When you feel sad or homesick,try to talk to others,or write about your feelings in a notebook.
81.The underlined word overseas in Paragraph 1 means___.
82.Why do students choose to study overseas___?(至少列出两条原因)
83.Once you decide to study overseas,you have to___.
84.When you feel sad or homesick,what can you do according to the passage___?
85.请给短文拟定一个适当的英文标题.___.
Why Do It?
Firstly,you can learn a second language easily.Secondly,you can know more about another culture.Thirdly,you will see the world in a new way,and learn more about yourself.What's more,it's easy to get a job in the future,since many companies like those who speak a second language,or have experienced living or working in another country.
Making the Right Choice
Once you decide to study overseas,you have to make some choices.To choose the right country or school,ask yourself:Where do I want to go and why?How much do I want to pay?How long do I want to study overseas?Do I want to live with a host family,with roommates,or alone?
Getting Ready to Go
Get your passport and visa (签证)early!Before you go,learn some of the language,an'd read about some common customs in your host country.Learn about the money.Bring some of it,and a credit card(信用卡)with you.
Once You Are There
After the first few weeks overseas,many,students will feel a little homesick.They may miss their family,friends,and familiar(熟悉的)ways of doing things.Remember that it takes time to get used to a new place,school,and culture.When you feel sad or homesick,try to talk to others,or write about your feelings in a notebook.
81.The underlined word overseas in Paragraph 1 means___.
82.Why do students choose to study overseas___?(至少列出两条原因)
83.Once you decide to study overseas,you have to___.
84.When you feel sad or homesick,what can you do according to the passage___?
85.请给短文拟定一个适当的英文标题.___.
▼优质解答
答案和解析
81.in a foreign country.词义猜测题.题干意为:第一段划线单词overseas是什么意思?根据第一段that is to say,to study in a foreign country.可知overseas就是in a foreign country,表示在海外.
82.(1)You can learn a second language easily./(2)You can know more about another culture./(3)You will see the world in a new way,and learn more about yourself./(4)It's easy to get a job in the future.细节理解题.题干意为:学生为什么要选择出国留学?文章第二段主要讲述了选择出国的4条原因,任意选择2条作答即可.
83.make some choices.短语填空题.题干意为:一旦你决定出国,那么你必须____.根据第三段Once you decide to study overseas,you have to make some choices.可知你一旦决定出国,那么你必须做出一些选择.
84.I can try to talk to others,or write about my feelings in a notebook.细节理解题.题干意为:当你感到悲伤或者想家,根据文章你会做什么?根据最后一段When you feel sad or homesick,try to talk to others,or write about your feelings in a notebook.你可以多和别人去聊天,或者在日记本上写出你的感受.
85.Choosing to Study Overseas/To Study in a Foreign Country/Studying Overseas.标题归纳题.文章主要从留学原因,做出正确选择,做好准备及到达那里如何适应4个方面讲述了有关出国留学的一些信息,故标题只要与出国留学有关都是对的.
82.(1)You can learn a second language easily./(2)You can know more about another culture./(3)You will see the world in a new way,and learn more about yourself./(4)It's easy to get a job in the future.细节理解题.题干意为:学生为什么要选择出国留学?文章第二段主要讲述了选择出国的4条原因,任意选择2条作答即可.
83.make some choices.短语填空题.题干意为:一旦你决定出国,那么你必须____.根据第三段Once you decide to study overseas,you have to make some choices.可知你一旦决定出国,那么你必须做出一些选择.
84.I can try to talk to others,or write about my feelings in a notebook.细节理解题.题干意为:当你感到悲伤或者想家,根据文章你会做什么?根据最后一段When you feel sad or homesick,try to talk to others,or write about your feelings in a notebook.你可以多和别人去聊天,或者在日记本上写出你的感受.
85.Choosing to Study Overseas/To Study in a Foreign Country/Studying Overseas.标题归纳题.文章主要从留学原因,做出正确选择,做好准备及到达那里如何适应4个方面讲述了有关出国留学的一些信息,故标题只要与出国留学有关都是对的.
看了 Everyyear,thou...的网友还看了以下:
下图中A,B,C,D是直线L上的四点,M,N分别是AB,CD的中点,求AB的长----A----- 2020-05-16 …
矩阵A,B,且AB=BA,怎么证明(A+B)^n=C(n,0)A^n+C(n,1)A^(n-1)B 2020-05-17 …
不等式与极值问题:若a>b>c,n∈N*,且若a>b>c,n∈N*,且(a-b)分之一+(b-c) 2020-06-07 …
证明组合等式C(n,l)•C(l,r)=C(n,r)•C(n-r,l-r),并描述该式的组合意义. 2020-06-12 …
已知:a‖b‖c,a∩l=A,b∩l=B,c∩l=C.求证a,b,c,与l共面 2020-06-12 …
已知:a‖b‖c,a∩l=A,b∩l=B,c∩l=C.求证a,b,c,与l共面 2020-07-29 …
什么是二项式的通式?在二项式定理(a+b)^n=C(n,0)a^n+C(n,1)a^(n-1)b+ 2020-07-31 …
公式难题,abcdefgn分别为不等的数值.a+b+n=?a+c+n=?a+d+n=?……………… 2020-08-04 …
A{n│n=2k+1,k∈Z}、B{m│m=2l-1,l∈Z}如果n∈A,那么存在k∈Z,使n=2k 2020-10-31 …
公式难题...abcdefgn分别为不等的数值.a+b+n=?a+c+n=?a+d+n=?…………… 2020-11-28 …